Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe taş atmak

Rüyada köpeğe taş atmak

Rüyada köpeğe taş atmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, makam ve rütbe edineceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe taş atmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada köpeğe taş atmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek taş atmak malının ve aşının da çoğalacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeklere taş atmak şansının kendisinden yana gideceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Rüyada balıklara taş atmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kargaya taş atmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve taş atmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe taş atmak atılan adımların boşa çıkacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işarettir.

Rüyada dereye taş atmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments