Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette telefonla konuşmak

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, huzur içinde yaşayacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada tuvalete telefon düşürmek kısmetin kapanacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına yorulur.

Rüyada tuvalette telefon görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments