Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette taharet almak

Rüyada tuvalette taharet almak

Rüyada tuvalette taharet almak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette taharet almak gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Rüyada tuvalette taharet almak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hem verimi yükselteceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulur.

Rüyada taharet alamamak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada taharet almamak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada taharet yapmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada taharet almak hasret kaldıklarına kavuşacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada taharet musluğu görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Rüyada taharet bezi görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taharet ettiğini görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments