Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taharet ettiğini görmek

Rüyada taharet ettiğini görmek

Rüyada taharet ettiğini görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada taharet ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Rüyada taharet ettiğini görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, onunla yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada taharet alamamak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taharet almamak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada taharet musluğu görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada taharet almak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada tuvalette taharet almak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada taharet yapmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada taharet bezi görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments