Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taharet bezi görmek

Rüyada taharet bezi görmek

Rüyada taharet bezi görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taharet bezi gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Rüyada taharet bezi görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Rüyada taharet almak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taharet alamamak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada taharet almamak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada taharet yapmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işaret eder.

Rüyada taharet musluğu görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok mutlu edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette taharet almak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada taharet ettiğini görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments