Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Rüyada tuvaletin içinde kaka gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet içinde kaka görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ekmek bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete kaka yaptığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette kaka yapmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kakalı tuvalet görmek rütbe edineceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada tuvalet kaka görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, dertlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments