Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka ve tuvalet görmek

Rüyada kaka ve tuvalet görmek

Rüyada kaka ve tuvalet görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kaka ve tuvalet gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına yorulur.

Rüyada tuvalette kaka yapmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işarettir.

Rüyada tuvalette kaka yaptığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada tuvalet içinde kaka görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada tuvalete kakasını yapmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, dünya malı edineceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakalı tuvalet görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka yapan birini görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette kaka görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sıkıntı yükleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments