Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette abdest bozmak

Rüyada tuvalette abdest bozmak

Rüyada tuvalette abdest bozmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Rüyada tuvalette abdest bozmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Rüyada tuvalette abdest bozmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulur.

Rüyada camide abdest bozmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Rüyada abdest bozduğunu görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada küçük abdest bozmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada abdesti bozmak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini bozmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments