Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sermayesini kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdest bozduğunu gördüyseniz:

  • Karşıt düşünceli kişiler veya size gösterilen direnci akıl oyunları kullanarak kontrol altına alabilirsiniz.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, evlat sahibi olunacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini bozmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, işlerin canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti bozmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdest bozmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada namazda abdest bozmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak büyük bir boşluğa düşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işarettir.

Rüyada banyoda abdest bozmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments