Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini bozmak

Rüyada büyük abdestini bozmak

Rüyada büyük abdestini bozmak helal rızka kavuşacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada büyük abdestini bozmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada büyük abdestini bozmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest bozmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kalbini tekrar hayata açacağına delalettir.

Rüyada büyük abdesti bozmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük abdest bozmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada camide abdest bozmak sağlık problemleri içinde olacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments