Rüyada abdesti bozmak

Rüyada abdesti bozmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, onu alkışlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdesti bozmak gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Rüyada namaz kılarken abdest bozmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda abdest bozmak el üstünde tutulur hale geleceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide abdest bozmak psikolojik sorunların geride kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta abdest bozmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada büyük abdestini bozmak işinde en iyisi olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işaret eder.

Rüyada abdesti bozmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top