Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest bozduğunu görmek

Rüyada abdest bozduğunu görmek

Rüyada abdest bozduğunu görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, aile hayatında sevinileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest bozduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tuvalette abdest bozmak kendi patronu olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada ayakta abdest bozmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada banyoda abdest bozmak dayanışma içinde kalacağına, çok kötü günler geçireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada abdestini bozmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdest bozmak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, aile saadetinin de artacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada abdest bozmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments