Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına tuvaletini yapmak

Rüyada altına tuvaletini yapmak

Rüyada altına tuvaletini yapmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, şanssızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Rüyada altına tuvaletini yapmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada altına tuvalet yapmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvaletini altına yapmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına inanılır.

Rüyada klozette tuvaletini yapmak anne babanın üzüntü duyacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments