Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tuvaleti yapmak

Rüyada büyük tuvaleti yapmak

Rüyada büyük tuvaleti yapmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tuvaleti yapmak gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada tuvalete büyük tuvaletini yapmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve büyük tuvaletini yapmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak insanlara iş öğreteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak şükredeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak zor durumda bırakacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments