Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete saklandığını görmek

Rüyada tuvalete saklandığını görmek

Rüyada tuvalete saklandığını görmek farklı şeyler deneyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sağlığını geri kazanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada tuvalete saklandığını gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada tuvalette saklanmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada tuvalete saklanmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete saklandığını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan saklanmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya saklanmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuma saklanmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkekten saklanmak duaların boşa gideceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada saklanmak kaçmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments