Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu portakal görmek

Rüyada turuncu portakal görmek

Rüyada turuncu portakal görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada turuncu portakal gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada turuncu portakal görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal almak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal sıkmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada portakallı kek görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Rüyada bir poşet portakal görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada portakal ve elma görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal mandalin görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada olmamış portakal görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments