Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu kelebek görmek

Rüyada turuncu kelebek görmek

Rüyada turuncu kelebek görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu kelebek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada turuncu kelebek görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek kozası görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Rüyada kelebekli toka görmek rahatsızlık vereceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret eder.

Rüyada kelebekle konuşmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, evini ve ailesini unutacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kelebek olduğunu görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, işlerinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada saçta kelebek görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalettir.

Rüyada kelebek yediğini görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments