Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebekle konuşmak

Rüyada kelebekle konuşmak

Rüyada kelebekle konuşmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, elinin sıkışacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Rüyada kelebekle konuşmak gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Rüyada kelebekle konuşmak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada güve kelebekleri görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek ölüsü görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek ömrünün uzun olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek koza görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kelebek makarna görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalettir.

Rüyada kelebek şekli görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments