Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşuluk salatalık görmek

Rüyada turşuluk salatalık görmek

Rüyada turşuluk salatalık görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, aşkının da kalıcı olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok mutlu edeceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada turşuluk salatalık gördüyseniz:

  • Yakalayacağınız bazı fırsatlar ya da olanaklar oldukça parlak görünüyor.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada salatalık turşusu kurmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşuluk salatalık görmek zaferler kazanacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işaret eder.

Rüyada salatalık turşusu görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık turşusu yemek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık toplamak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments