Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tursu almak

Rüyada tursu almak

Rüyada tursu almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tursu almak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Rüyada boğaz turu yapmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada dünya turuna çıkmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salata tursusu yemek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada tursu almak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada tekne turu görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada turkuvaz elbise görmek yeni işlere atılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada turkcell görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada turkuvaz rengi elbise giymek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments