Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salata tursusu yemek

Rüyada salata tursusu yemek

Rüyada salata tursusu yemek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salata tursusu yemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada salata tursusu yemek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada tursu yemek görmek sevineceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada arabayla tur atmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına inanılır.

Rüyada turgut özalı görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tur suresi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, arkadaştan görülecek faydaya delalet eder.

Rüyada tekne turu görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işarettir.

Rüyada turkcell görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz turu yapmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments