Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turkuvaz elbise görmek

Rüyada turkuvaz elbise görmek

Rüyada turkuvaz elbise görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada turkuvaz elbise gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada turkuvaz rengi elbise giymek ticaret hayatına atılacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada turkuvaz elbise görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalettir.

Rüyada turkcell görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğaz turu yapmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada turgut özalı görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, terfi alamayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yat turu yapmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Rüyada salata tursusu yemek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tursu yemek görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments