Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbenin yıkıldığını görmek

Rüyada türbenin yıkıldığını görmek

Rüyada türbenin yıkıldığını görmek başına türlü belalar geleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Rüyada türbenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Rüyada türbenin yıkıldığını görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeden kaçmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada türbeyle konuşmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Rüyada türbeye fatiha okumak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbe ve mezar görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, kötü günler geçireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada türbede mezar görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments