Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeden kaçmak

Rüyada türbeden kaçmak

Rüyada türbeden kaçmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Rüyada türbeden kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada türbeden kaçmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalettir.

Rüyada evliya türbesi görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada türbesi görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada türbe öpmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet eder.

Rüyada türbe başında ağlamak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada sahabe türbesi görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbede dilek dilemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yolunda devam edeceğine, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments