Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada babasının sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada babasının sevgilisi olduğunu görmek bunu şeref sayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın sevgilisini görmek kazancı arttıracağına, işlerinin kolaylaşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin babasını görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, zaferlere doymayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının sevgilisi olduğunu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada babayla sevgili olmak harcama gücünün artacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgilini babanla tanıştırmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments