Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada anne baba sevgili görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments