Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye çağrılmak

Rüyada türbeye çağrılmak

Rüyada türbeye çağrılmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada türbeye çağrılmak gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada türbeye çağrılmak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işarettir.

Rüyada sofraya çağrılmak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, işlerinin çok açılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada adıyla çağrılmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekrar askere çağrılmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarikata çağrılmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya çağrılmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çağrıldığını görmek belalardan korunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada haca çağrılmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments