Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye görmek

Rüyada türbeye görmek

Rüyada türbeye görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Rüyada türbeye selam vermek tövbelerinin karşılık bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbede yasin okumak torunlarına dahi yeteceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada türbe başında ağlamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, nazara geleceğine, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Rüyada türbe bulmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir türbeye gitmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada türbede olmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada türbe dua okumak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil türbeye gitmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments