Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün bulunmak

Rüyada düğün bulunmak

Rüyada düğün bulunmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün bulunmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Rüyada düğün evinde bulunmak işlerini yoluna koyacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde bulunmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının düğününde bulunmak helal kazanç elde edileceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada düğünde bulunduğunu görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada bir düğünde bulunmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dualarına karşılık alacağına, adeta havalara uçacağına delalettir.

Rüyada düğün bulunmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, mutlu bir evliliğe delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede bulunmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments