Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tur dağını görmek

Rüyada tur dağını görmek

Rüyada tur dağını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tur dağını gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Rüyada tur dağını görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada salata tursusu yemek hem de iş hayatına yansıyacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekne turu görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yokluk içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekne turu yapmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkuvaz rengi elbise giymek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada turgut görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekne turuna çıkmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada tur suresini okumak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments