Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekne turuna çıkmak

Rüyada tekne turuna çıkmak

Rüyada tekne turuna çıkmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekne turuna çıkmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada tekne turuna çıkmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekne turu görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada tekne turu yapmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yat turuna çıkmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Rüyada dünya turuna çıkmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet eder.

Rüyada turgut görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tursu almak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada tur suresini okumak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, bazı kayıplar olabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments