Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turgut görmek

Rüyada turgut görmek

Rüyada turgut görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, bereketin ve karın artacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada turgut gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada tursu yemek görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada yat turu yapmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkcell görmek karasızlık yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz turu yapmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalettir.

Rüyada tur dağını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Rüyada yat turuna çıkmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tursu almak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turk kahvesi yapmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sevinileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments