Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm para görmek

Rüyada tüm para görmek

Rüyada tüm para görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kısmetinin açılacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüm para gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada tüm para görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek hayallerin yarıda kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada tüm altın görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, inancından sapacağına işarettir.

Rüyada tüm insanların öldüğünü görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, rütbenin yükseleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tüm arkadaşları görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine yorulur.

Rüyada tüm gezegenleri görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments