Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, fenalıkta bulunmaya, bir takım sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tüm ailenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Rüyada tüm ailesinin öldüğünü görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüm aileyi bir arada görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sonunda mutlu olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tüm aileyi görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada tüm insanların öldüğünü görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işarettir.

Rüyada tüm para görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, isteklerin yerine geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments