Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm tavuk görmek

Rüyada tüm tavuk görmek

Rüyada tüm tavuk görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yeni mallara sahip olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada tüm tavuk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Rüyada tüm tavuk görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hedeflerini tutturacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet eder.

Rüyada tüm insanların öldüğünü görmek umutsuzluğa düşeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tüm arkadaşları görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tüm karpuz görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sağlığından olacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüm aileyi bir arada görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tüm ekmek görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments