Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında tülbent olduğunu görmek

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada başında tülbent olduğunu gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Rüyada başına tülbent bağlamak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kazancınızın artacağına yorulur.

Rüyada başında tülbent görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, maddi imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Rüyada başında beyaz tülbent görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada başını tülbentle örtmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments