Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül yakmak

Rüyada tül yakmak

Rüyada tül yakmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, zaaflarına kapılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül yakmak gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Rüyada tül perde yakmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tül yakmak ikinci bir şans vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül çorap almak huzurun ve sükûnetin geleceğine, hastalıklarının azalacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada camda tül görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet eder.

Rüyada tülün yandığını görmek yoğun duygular yaşayacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada tül perde değiştirmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada yırtık tül perde görmek işlerdeki verimin artacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tül perde kesmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments