Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camda tül görmek

Rüyada camda tül görmek

Rüyada camda tül görmek her şeyin ters gideceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, fakirleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada camda tül gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Rüyada camda beyaz tül görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada cama tül perde takmak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine tabir olunur.

Rüyada cama tül asmak sonradan da çok üzüleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada camda tül perde görmek şansının hep açık olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada cama tül takmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada camda tül görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada tül etek görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada renkli tül görmek ruhen rahatlığa erileceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments