Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tül görmek

Rüyada renkli tül görmek

Rüyada renkli tül görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gıybet edeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine yorulur.

Rüyada renkli tül gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Rüyada renkli tüller görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, insanlara küsüleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli tül görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli tül perde görmek ün ve itibar sahibi olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tülden elbise görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tül çorap görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çok pişmanlık duyacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yıkanmış tül görmek ele geçecek haram mal ve paraya, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Rüyada yeni tül görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Rüyada mor tül perde görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments