Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tül görmek

Rüyada sarı tül görmek

Rüyada sarı tül görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı tül gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada sarı tül görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, ayağa kalkacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tül perde değiştirmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada tül gelinlik görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış tül görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada pencerede beyaz tül görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kirli tül görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada krem rengi tül görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tül perde yıkamak güzel ve bereketli işlere gireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, başarılarının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments