Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tribünde oturmak

Rüyada tribünde oturmak

Rüyada tribünde oturmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tribünde oturmak gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada tribünde oturmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tribünde maç izlemek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tribünde olmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada tribün görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada yüksek merdivende oturmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yere oturmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, Tövbe Edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada yılan üzerine oturmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, hayaller kurulacağına delalettir.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments