Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tribün görmek

Rüyada tribün görmek

Rüyada tribün görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, tatsızlık olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Rüyada tribün gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada tribünde maç izlemek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, takdir edilen kişi olacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işarettir.

Rüyada tribünde oturmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tribünde olmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada tribün görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments