Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ankaraya tayin olmak

Rüyada ankaraya tayin olmak

Rüyada ankaraya tayin olmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ankaraya tayin olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Rüyada ankaraya tayin olmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada tayin olmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin tayininin çıktığını görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere tayin olmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına alamet eder.

Rüyada birinin tayininin çıktığını görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, tartışmalı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tayinin çıktığını görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada eşinin tayin olduğunu görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tayin olduğunu görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, alanında marka bir isim olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments