Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada angona görmek

Rüyada angona görmek

Rüyada angona görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kem gözlere geleceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada angona gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Rüyada anka kuşu olmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada beyaz anka kuşu görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ankara kedisi görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, birikmiş parasının olacağına inanılır.

Rüyada anfi tiyatro görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada anzer balı yemek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anka kuşuna binmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Rüyada angelina jolie görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Rüyada rüyayı anlattığını görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments