Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse yetişememek

Rüyada otobüse yetişememek

Rüyada otobüse yetişememek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada otobüse yetişememek gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada otobüse yetişemediğini görmek hayallerinin peşinden gideceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüse yetişememek çok üzüntü yaşayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada otobüsü yetişememek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada işi yetiştirememek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet eder.

Rüyada çilek yetiştirmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada cuma namazına yetişememek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işaret eder.

Rüyada soğan yetiştirmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments