Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traş olurken yüzünü kesmek

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek büyük çaba sarfedeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek duygularını açığa vuracağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü traş olurken görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, hem itibar edineceğine inanılır.

Rüyada deprem olurken kaçmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments