Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası olduğunu duymak

Rüyada trafik kazası olduğunu duymak

Rüyada trafik kazası olduğunu duymak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, güvensizlik duymaya, aile bireylerinin çok üzüleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kendi işine kavuşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kazası duymak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına alamet eder.

Rüyada eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak kazançlı işlere yatırım yapacağına, güzel günler geçireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında öldüğünü duymak isteklerini yerine geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazası olduğunu duymak girilen yolda zarar edileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasında kan görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının trafik kazası görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments