Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası görmek

Rüyada trafik kazası görmek

Rüyada trafik kazası görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yaşamının da düzene gireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kazası gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada trafik kaza geçirmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına delalettir.

Rüyada trafik kazasında ölmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine inanılır.

Rüyada trafik kazası yaptığını görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası izlemek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, insanların hayır dualarını alacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazasına sebep olmak umutların yıkılacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulur.

Rüyada arabayla trafik kazası yapmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, büyük bir makama geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments