Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir trafik kazası görmek

Rüyada bir trafik kazası görmek

Rüyada bir trafik kazası görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir trafik kazası gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada trafik kazası yapan birini görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak hastalıkların şifa bulacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işlerinin toparlanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında ölüm görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin trafik kazası yaptığını görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında ölen birini görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada trafik kaza görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iyileşme göstereceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments