Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası yapmak

Rüyada trafik kazası yapmak

Rüyada trafik kazası yapmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bolluk ve bereketin artacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, malların çoğalacağına yorulur.

Rüyada trafik kazası yapmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Rüyada arabayla trafik kazası yapmak hata yapılacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada trafik kazası yapmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada babanın trafik kazasında öldüğünü görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada yakının trafik kazası yaptığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada trafik kazası ve ölüm görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası yapıldığını görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments